Ik wil graag een donatie doen

Het werk dat Stichting NeMO verricht is sterk afhankelijk van donateur. Wilt u ook bijdragen aan (één van) onze projecten? U kunt doneren via onderstaande donatie-knop (iDEAL) of d.m.v. een overboeking (zie onder).

Doneer voor projecten van Stichting NeMO
Doneer voor 1 euro – 16 miljoen mensen

NL36RABO0177899832
tnv Stichting NeMO
ovv het te ondersteunen project/algemene donatie (bijv.: ‘LHON’ of ‘MDC1A’)

Doneren kan fiscaal aantrekkelijk, omdat de stichting een ANBI-status heeft. Ook is het mogelijk om fiscaal gunstig te schenken over een periode van meerdere jaren; de Geefwet biedt hiervoor ruime mogelijkheden en onze notaris vertelt u er graag meer over.

Voor vragen mbt donaties kunt u zicht richten tot onze penningmeester Reinier Verhoeven (penningmeester@stichtingnemo.nl).


Ik wil het verhaal van NeMO vertellen

U kunt NeMO verder helpen, door anderen over de activiteiten van de stichting te vertellen. Wij sturen u hiervoor graag flyers toe, of download u hier de NeMO folder.

Wilt u op een bijeenkomst (een congres, vergadering, feest of samenkomst van patiëntenvereniging) NeMO onder de aandacht brengen? Neem hiervoor contact met ons op! Wij kunnen u van informatie en materiaal voorzien en indien gewenst, kunnen wij in overleg bij de bijeenkomst aanwezig zijn om het verhaal van NeMO te vertellen en om vragen te beantwoorden.